Noutăți

Data adăugării: 05/31/2016 Promoție 1 iunie

Pe 1 iunie Sophia te așteaptă cu  promoții speciale! 

 

Vino însoțită de copilul tău în unul din showroom-urile noastre, demonstrează-ne prin certificatul său de naștere că are vârsta cuprinsă între 1 – 14 ani și beneficiezi de o reducere echivalentă cu vârsta copilului tău. 

 

Toți părinții ce se prezintă în showroom alături de copilul lor și achiziționează un produs din gama Sophia în această zi, vor beneficia de o reducere în procente echivalentă cu vârsta copilului.Regulament desfășurare concurs 1 IUNIE 
1.    Concursul se desfășoară în fiecare magazin Sophia (inclusiv cele în regim franciză), pe data 01.06.2016, pe parcursul întregului program (în funcție de orarul fiecărui magazin). 
2.    Oferta se aplică DOAR pentru părinții care au copii cu vârsta cuprinsă între 0-14 ani.
3.    Oferta se aplică doar în baza verificării vârstei copilului prin intermediul unui certificat de naștere. 
4.    De asemenea, pentru a beneficia de ofertă, în showroom se va face o poză cu clientul și copilul, alături de produsul achiziționat. Părintele trebuie să își exprime acordul ca acea poză să poată fi folosită pentru postări pe Facebook, promovare, portofoliu Sophia, fără ca acest lucru să dăuneze persoanelor aflate în poză. 
5.    La finalul concursului, finalul zilei de 01.06.2016, fiecare showroom va avea obligația să realizeze o bază de date în Excel cu beneficiarii ofertei și un folder cu pozele realizate în cadrul înmânării produselor și să trimită aceste documente către companie. Aceste documente se vor trimite în decursul a 24 ore către compania Sophia pe adresa asistent.marketing@sophia-romania.ro. 
6.    Sophia va asigura și promovarea acestei promoții în mediul online.


Încurajăm participarea în cadrul acestui concurs a tuturor magazinelor Sophia, deoarece astfel de evenimente creează unitate în cadrul brandului și generează interacțiune pozitivă din partea clienților, acest lucru fiind în concordanță cu scopul companiei Sophia.


Prin aceste elemente strategice urmărim dezvoltarea unor relații mutual benefice între clienți și companie, pentru a favoriza dezvoltarea pe piață a companiei și a colaboratorilor noștri. 


Vă mulțumim! 

 

Data adăugării: 09/22/2014 Designerii români de la Sophia au cucerit Parisul prin reinventarea draperiilor din catifea antichizată

Colecţia de ţesături Antique Rome Velvet a fost lansată în cadrul târgurilor Maison & Objet Paris și Bife Sim București.

 

17 septembrie 2014, Bucureşti -Sophia, producător de perdele și draperii gata confecționate și la comandă a reprezentat România în cadrul târgului Maison&Objet desfășurat în perioada 5-9 septembrie la Paris. Cu această ocazie a lansat colecţia de catifea Antique Rome,prezentată și pe 10 septembrie la Bucureşti, în cadrul targului BIFE-SIM.  

 

 Aflată la cea de a doua participare în cadrul celui mai important eveniment internaţional dedicat designului de interior, Maison et Objet Paris, Sophia a invitat publicul parizian într-o escapadă elegantă printre decorațiunile interioare în stil vintage ale colecţiei Antique Rome Velvet. Compania ieşeana a prezentat noua colecţie şi publicului român în cadrul celui mai aşteptat eveniment de profil, care reuneşte importante nume din industria română de mobilă şi accesorii, precum şi companii renumite din străinătate - BIFE SIM 2014.

Cu ocazia ambelor târguri, Sophia a lansat colecţia de catifea imprimată, antichizată, dar şi o gama vastă de decorațiuni interioare ce cuprinde draperii și perdele gata confecționate, fețe de pernă, cuverturi, accesorii handmade create de designerii proprii. “Participarea Sophia în cadrul celor două târguri reprezintă o oportunitate pentru noi de a descoperi şi înţelege mai bine ceea ce se cere pe piaţă în momentul de faţă. Cu ocazia evenimentului de la Paris ne-am putut contura o idee mai clară despre gusturile în materie de design interior ale pietei franceze. De asemenea un mare plus îl constituie faptul că prin intermediul acestui târg am stabilit noi contacte cu un nou segment de clienți, și anume: boutiqueuri, arhitecți și firme de home staging din Belgia şi Franţa”declară Anamaria Stefan-  Manager Sophia.

 

Târgurile de mobilier şi decoraţiuni Maison et Objet Paris şi BIFE SIM tocmai s-au încheiat, dar creaţiile designerilor Sophia aşteaptă toţi iubitorii de frumos în cele 24 de magazine proprii și în franciză, din România, Republica Moldova şi Anglia.Sophia s-a implicat de-a lungul celor 10 ani de activitate în decorarea unor spații impresionante prin vechimea și grandoarea lor - Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași; Palatul Memorial ”Al. I. Cuza” de la Ruginoasa; Muzeul Unirii din Iași; Muzeul Mihail Kogălniceanu din Iași - dar şi a peste 60 de hoteluri şi pensiuni din România, peste 80 de restaurante și peste 4500 de case private.

 

Despre Sophia

Sophia, producător şi editor de colecţii,  oferă clienților săi o gamă completă de produse constând în perdele și draperii ready-made sau la comandă, materiale cu atitudine, cu stil, fețe de pernă, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fețe de masă, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneți, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat. Firma reuşeşte să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi la nivel naţional şi internaţional, prin reţeaua de 24 de magazine în România, Anglia și Republica Moldova, dintre care 17 sunt în regim de franciză, iar 7 în regim propriu.

  

Data adăugării: 09/16/2014 Sophia cucerește piața decorațiunilor interioare cu noua colecție de catifea antichizată

Aflată la cea de a doua participare în cadrul celui mai important eveniment internaţional dedicat designului de interior, Maison&Objet Paris, Sophia a dezvăluit în fața publicului cea mai nouă tendință în materie de decorațiuni interioare,  lansând  noua coleție de catifea în stil vintage, Antique Velvet.

Aceeași colecție s-a bucurat și de lansarea la nivel național, în cadrul celui mai aşteptat eveniment de profil care reuneşte importante nume din industria română de mobilă şi accesorii precum şi companii renumite din străinătate - BIFE SIM 2014.

Creațiile designerilor Sophia așteaptă toți iubitorii de frumos în cele 24 de magazine proprii și în franciză, din România, Republica Moldova și UK.

      

              

 

Data adăugării: 06/10/2014 Campania “20% discount la țesăturile pentru perdele si draperii”

Campania “20% discount la țesăturile pentru perdele si draperii” este adresată exclusiv bugetarilor (cadre didactice, cadre medicale, cadre M.A.I., juriști, functionari publici și personal bugetar).

Campania este valabilă doar in magazinele și francizele Sophia de pe teritoriul României*

Perioada de desfasurare: 1-30 iunie 2014.

Mecanismul campaniei:

Toți clienții - bugetari - care vor face achiziții din magazinele Sophia participante*, vor primi discount de 20% pentru urmatoarele articole:

a) țesături pentru perdele și draperii
b) perdele și draperii la comandă
(Atenție: reducerea nu se aplică manoperei de confecționare.)
c) perdele și draperii în stoc, gata confecționate (expuse sau la pachet).
Acest discount se va acorda exclusiv în baza legitimației de serviciu.
Reducerea nu se aplică produselor aflate în alte promoții.

*magazine participante:

Iași:

Valea Lupului, DN 28 nr. 36A, tel. 0753 067 277;

Iulius Mall parter, tel. 0741 282 152;

Calea Chișinăului nr. 22 (incinta Ispal), tel. 0746 181 797

București:

Calea Dorobanți nr. 59, tel. 0756 190 737;

Piața M. Kogălniceanu nr. 8, tel. 0757 102 010;

Str. Banul Antonache nr. 59,tel. 0752 267 157

Pașcani:

B-dul Ștefan cel Mare nr.13, tel. 0741 282 156

Vaslui:

Str. Ștefan cel Mare nr. 94, tel. 0741 282 155

Bistrița:

Str. Andrei Mureșanu nr. 8, tel. 0740 765 855

Bacău:

Centrul Comercial Auchan, parter, tel. 0741 282 157

Galați:

Centrul Comercial Modern, tel. 0753 102 060

Vatra Dornei:

Str. Mihai Eminescu nr. 39, tel. 0726 226 020

Craiova:

Calea București nr. 14A, tel. 0733 505 050

Ploiești:

Str. Vasile Lupu nr. 2, tel. 0728 438 250

Rădăuți:

Magazin General, parter, tel. 0747 900 928

Alba Iulia:

Bd. Revoluției 1989, nr. 22, bloc V5, tel. 0740 081 880

Negrești Oaș:

Str. Victoriei nr. 64B, tel. 0725 510 608

Data adăugării: 04/04/2014 Sophia la Festivalul Casei in Iasi

Data adăugării: 01/06/2014 Deschiderea unui nou magazin Sophia în Dorobanţi

Datorită cererilor dumneavoastră, a clientilor nostri dragi, am decis să vă facem o surpriză şi să deschidem un nou magazin Sophia plin de energie cu mobilier Shabby Chic şi linii vintage, cu un aer retro dar în acelaşi timp contemporan. Vă aşteptăm alături de designerii noştri pentru a beneficia de consiliere gratuită.

Data adăugării: 01/06/2014 Sophia alături de fundaţia “Salvaţi Copiii”

Sophia încearcă să vină în ajutorul copiilor alături de fundaţia “Salvaţi Copiii” prin proiectul “Dăruieşte: Fiecare copil contează”, proiect prin care au fost oferite perdele şi draperii gradiniţelor care aveau nevoie de o pată de culoare şi de un zâmbet din partea copiilor. 

Data adăugării: 01/06/2014 O noua franciză în Chişinău

Nimic nu este imposibil şi cu acest gând Sophia trece graniţele formând o nouă franciză în Chisinău. Suntem mândri că ne putem ridica la nivelul cererilor şi că reusim să avem atat de mulţi clienţi multumiţi.

Data adăugării: 01/06/2014 Deschiderea Muzeului Mihail Kogalniceanu

Sophia a lucrat alături de arhitecţi de prestigiu, designeri şi muzeografi pentru a reda cu exactitate aerul anilor 1800. Materialele folosite au fost special confecţionate pentru locaţie, făcând acest loc unicat şi plin de esenţă. Suntem mândri să păşim în aceste interioare care ne reprezintă cu desăvârşire.

Data adăugării: 01/06/2014 Lansare magazin UK

Sophia a decis să extindă aria de acoperire şi în zona de sud vest a Angliei. A fost deschis primul magazin şi produsele Sophia au intrat în contact pentru prima dată cu alt tip de clienţi. Succesul mare a adus participarea la târguri şi la promovarea ulterioară în Italia, Franţa, Belgia.

Data adăugării: 01/06/2014 CASTLE HAM LODGE, Okehampton, Let’s play with fabric & yarn

Perioada desfăşurare: Noiembrie 2011 – Iunie 2012

Evenimentul a fost organizat de Sophia pentru persoanele cu vârsta de peste 50 de ani care au avut posibilitatea să înveţe să faca diverse decoraţiuni, genţi, feţe de pernă, haine, flori, şerveţele de masă, din diverse bucaţi de materiale  rămase din atelierul de croitorie. Prin aceste manifestări Sophia doreşte să transforme procesul de reciclare în activităţi creative.

Data adăugării: 01/06/2014 ROMHOTEL, ROMEXPO, 2011 - Târg internațional de dedicate unităților hoteliere, barurilor și restaurantelor

Perioada desfășurării: 3-6 noiembrie 2011

Sophia a prezentat celor peste 10.000 de vizitatori colecția de flori decorative lucrate manual, ce pot deveni accesorii statement atât pentru draperii, fețe de pernă sau chiar pălării și alte articole de vestimentație.