Atenție Acest site utilizeaza Cookies.
Acceptand cookie-urile, veti putea naviga in cele mai bune conditii.

Despre noi

Bine ați venit în lumea Sophiei!

Povestea noastră vorbește despre iubirea de frumos, culoare, lumină și... ferestre. Suntem aici să te ajutăm în alegerea perdelelor, draperiilor și accesoriilor potrivite pentru efectul pe care îl cauți în decorarea spațiului tău, fie că e vorba de casa ta, muzeul pe care îl vizitezi, hotelul tău sau cafeneaua ta preferată. Suntem o echipă creativă, cu mâini dibace și ochi de artiști. Sophia înseamnă curajul de-a ne juca cu linii, forme, modele și texturi. Încăperile decorate de Sophia îți creează acel sentiment că totul în jur și-a găsit armonia. Îmbrăcăm ferestrele în perdele și draperii, dăruindu-le personalitate.

Rădăcinile noastre

”Sophia” s-a născut în 2004 din autenticitatea exoticului indian cu proiectul ”Sophia incredible India”, a continuat apoi preluând din stilurile europene, transformându-se în ”Sophia home decoration”. De-a lungul timpului a renăscut continuu, fiind un concept care a rămas mereu viu, orientându-se după dorințele și cerințele clienților.

De-a lungul celor 16 ani, Anamaria Ștefan, sufletul Sophiei, artistul și inițiatorul din spatele poveștii, a călătorit prin lume, de unde a adus culori, tradiții, stiluri și tendințe. A început pe când avea 26 de ani cu ideea de a promova produse 100% originale din India. Apoi, odată cu evoluția gusturilor publicului spre un design mai modern, s-a reinventat, creând ceea ce astăzi se cheamă simplu ”Sophia”, un concept dedicat decorațiunilor interioare pentru reședințe, hoteluri și muzee.

Ce vă oferă Sophia?

 • perdele și draperii gata confecționate cu dimensiuni standard, trebuie doar să le alegi de pe site;
 • perdele și draperii confecționate la comanda după dimensiunile tale cu ajutorul configuratorului de pe site (în funcție de lungimea galeriei);
 • consultanță online gratuită;
 • consiliere gratuită la domiciliu cu un designer specializat în ”window treatment”.

Toate magazinele noastre te așteaptă cu perdele și draperii de colecție, materiale cu atitudine, cu stil, cu parfumul mesajului pe care îl poartă, fețe de pernă, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fețe de masă, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneți, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat... orice visezi pentru un proiect de design.

Personalizăm materialele în funcție de modelul clientului, ne jucăm în orice fel cu broderiile, cu marginile pledurilor, cu felul de-a prinde magneții perdelelor, canaful care îmbrățișează draperiile, oferim consulanță personalizată și suntem la orice pas alături de clienții noștri în amenajarea spațiului pe care și-l doresc.

Rețea de 26 de magazine și francize

Astazi Sophia este prezenta la nivel national, avand o retea de 26 de magazine si francize. Ne gasiti in Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Cluj, Oradea, Baia Mare, Buzău, Bistrita, Suceava, Iasi, Bacau, Vaslui, Pascani, Brăila, Vatra Dornei, Târgu Jiu, Pitești și Focșani.

Portofoliu

Sophia a fost prezentă și în decorarea unor spații impresionante prin vechimea și grandoarea lor:

 • Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași
 • Palatul Memorial ”Al. I. Cuza” de la Ruginoasa
 • Muzeul Unirii din Iași
 • Muzeul Mihail Kogălniceanu din Iași
 • Muzeul Petru Poni din Iași.
 • Hotel Pleiada din Iași
 • Hotel Golden Tulip din București
 • Hotelul Păltiniș
 • Peste 60 de hoteluri și pensiuni din România
 • Peste 50 de restaurante
 • Peste 7.000 de case private

Proiecte de viitor

Povestea Sophiei continuă... Conform traditiei, vom participa ca expozanți la Târgurile Internaționale de la Milano și Paris în anul 2020, iar pe viitor ne dorim să ajungem chiar și mai departe... în alte țări europene, prin dezvoltarea francizelor online și offline. Povestea Sophiei continuă... Vom participa ca expozanți la Târgurile Internaționale de la Milano și Paris în anul 2014, iar pe viitor ne dorim să ajungem chiar și mai departe... în alte țări europene, prin dezvoltarea francizelor online și offline.