Atenție Acest site utilizeaza Cookies.
Acceptand cookie-urile, veti putea naviga in cele mai bune conditii.

Condiţii întreţinere produse

Asortarea culorilor

Repetarea modelului variaza de la un material la altul, modelul putandu-se repeta in oglinda, pe laterala sau neuniform. Va rugam ca atunci cand va alegeti materialul sa tineti cont si de informatiile privind repetarea modelului, daca doriti sa aveti o pereche de draperii identice.

Fibre textile

Tesaturile noastre sunt facute cu diverse fibre naturale sau fibre sintetice. Uneori se intampla sa existe anumite neregularitati care imbunatatesc aspectul final al materialului. Trebuie mentionat faptul ca acest lucru nu este un defect, ci o caracteristica inerenta a tesaturii.

Matase

Culorile tesaturilor din matase trebuie protejate de soare, de aceea va recomandam sa dublati draperiile sau sistemele romane. De asemenea va rugam sa tineti cont ca micile benzi orizontale neregulate care apar sunt caracteristici naturale ale firului de matase.

Strangerea materialului

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca materialul se poate strange cu pana la 5% din cauza conditiilor atmosferice la care este expus pe durata expunerii la fereastra, sau dupa prima spalare sau curatare chimica. Pentru a permite orice ajustare viitoare a lungimii, la confectionarea draperiilor se aloca suficient material pentru tivul de jos.

Curatare chimica/Spalare

Va rugam sa urmati instructiunile de intretinere pe care le regasiti pe eticheta textila atasata produselor.

Sifonarea materialului

Draperiile si perdelele noastre sunt atent impachetate si livrate. Cu toate acestea orice pliere a materialului va provoca anumite cute. In cazul catifelei sau a tesaturilor sintetice, acestea vor disparea dupa ce draperiile vor fi montate, insa tesaturile din bumbac vor trebui calcate la temperature scazuta.

Calcarea materialului

In cazul in care considerati ca trebuie sa va calcati draperiile sau perdelele va rugam sa nu folositi o temperatura ridicata, deoarece ar putea afecta calitatea tesaturii.

Soare

Lumina extrema a soarelui va deteriora materialul, de aceea va recomandam sa dublati draperiile dumneavoastra. Sticla amplifica efectul negativ al razelor solare si ar trebui sa tineti cont ca indiferent de anotimp, rezultatul va fi acelasi. Daca nu doriti sa va protejati materialul, nu vom fi responsabili de decolorarea in timp a tesaturii.