Atenție Acest site utilizeaza Cookies.
Acceptand cookie-urile, veti putea naviga in cele mai bune conditii.

Politica de confidenţialitate

1.1. Conform cerintelor Regulamentului UE 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, sophia-romania.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

1.2. Scopul colectarii datelor este:

– informarea utilizatorilor cu privire la comenzile realizate si raspunsuri la intrebarile transmise prin intermediul formularelor de pe site

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– transmiterea de oferte, evenimente, promotii

1.3. Prin completarea datelor in formularul de Contact declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a sophia-romania.ro si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.2.

1.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Regulamentului UE 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

1.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Valea Lupului, DN 28 nr. 36A, cod 707410 Iasi, Romania, in atentia S.C. SOPHIA 2004 S.R.L, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Valea Lupului, DN 28 nr. 36A, cod 707410 Iasi, Romania, in atentia S.C. SOPHIA 2004 S.R.L, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

1.6.1. Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Regulamentului UE 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

1.6.2. Transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Regulamentului UE 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

1.6.3. Notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

1.7. Informatiile utilizatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

1.8. Daca nu mai doriti sa primiti informatii de la sophia-romania.ro sau S.C. SOPHIA 2004 S.R.L puteti cere stergerea datelor din baza de date S.C. SOPHIA 2004 S.R.L accesand formularul: Cerere Stergere Date