Atenție Acest site utilizeaza Cookies.
Acceptand cookie-urile, veti putea naviga in cele mai bune conditii.

Informaţii despre livrare și plăți

Plata în numerar

Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la unul din magazinele SOPHIA. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice a comenzii. În cazul livrării produselor de către curier, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

Plata folosind cardul la ridicarea produselor din magazinele SOPHIA

La ridicarea produselor de la unul din magazinele SOPHIA, se poate plăti cu card bancar emis sub sigla Visa și MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.

Atenție!
În cazul în care cardul nu are activată opțiunea de introducere a codului PIN în momentul plății, este necesar ca persoana care efectuează plata să fie posesorul cardului și să se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnătura, care trebuie sa corespundă cu cea de pe card și cu cea de pe actul de identitate.

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, SOPHIA folosește platformele MobilPay și EuPlătesc.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatura dumneavoastra (în funcție de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru detalii accesați:

www.mobilpay.ro

www.euplatesc.ro

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei MobilPay. SOPHIA nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Ordin de plată

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de SOPHIA, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări.

Livrarea marfii se face după confirmarea plății, în contul de mai jos, a proformei emise.
În cazul persoanelor juridice pentru a intra în posesia coletului trebuie să prezinte ștampila firmei sau o împuternicire semnată.

Nume firma: SOPHIA 2004 SRL
Cont lei deschis la BRD Iaşi: RO56BRDE240SV02334602400
Cont lei deschis la BT Iaşi: RO82BTRL02401202400408XX
Cod unic inregistrare: 16801404

Nume firma: SOPHIA 2004 SRL
222470302104 BC Banca Sociala SA Chisinau BSOCMD2X
c.f.1003600102346
c.f TVA 0604168

Plata in rate

Plata în 4 rate fără dobândă folosind cardul BONUS CARD emis de GARANTI BANK.

Livrarea și transportul produselor

Livrarea produselor comandate se face într-un interval cuprins între 2 zile lucratoare și 9 săptămâni, în funcție de materialul comandat.

Livrarea produselor se poate face fie prin serviciul de curierat, fie prin prezentarea la unul din magazinele noastre.

Pentru comenzi mai mari de 1000 lei, transportul este suportat de vânzător.

Nu există valoare minimă obligatorie pentru comenzi.