Atenție Acest site utilizeaza Cookies.
Acceptand cookie-urile, veti putea naviga in cele mai bune conditii.

Informaţii despre livrare și plăți

Plata în numerar

Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la unul din magazinele SOPHIA. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice a comenzii. În cazul livrării produselor de către curier, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

Plata folosind cardul la ridicarea produselor din magazinele SOPHIA

La ridicarea produselor de la unul din magazinele SOPHIA, se poate plăti cu card bancar emis sub sigla Visa și MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.

Atenție!
În cazul în care cardul nu are activată opțiunea de introducere a codului PIN în momentul plății, este necesar ca persoana care efectuează plata să fie posesorul cardului și să se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnătura, care trebuie sa corespundă cu cea de pe card și cu cea de pe actul de identitate.

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, SOPHIA folosește platformele MobilPay și EuPlătesc.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatura dumneavoastra (în funcție de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru detalii accesați:

www.mobilpay.ro

www.euplatesc.ro

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei MobilPay. SOPHIA nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Ordin de plată

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de SOPHIA, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări.

Livrarea marfii se face după confirmarea plății, în contul de mai jos, a proformei emise.
În cazul persoanelor juridice pentru a intra în posesia coletului trebuie să prezinte ștampila firmei sau o împuternicire semnată.

Nume firma: SOPHIA 2004 SRL
Cont lei deschis la BRD Iaşi: RO56BRDE240SV02334602400
Cont lei deschis la BT Iaşi: RO82BTRL02401202400408XX
Cod unic inregistrare: 16801404

Nume firma: SOPHIA 2004 SRL
222470302104 BC Banca Sociala SA Chisinau BSOCMD2X
c.f.1003600102346
c.f TVA 0604168

Plata in rate

Plata in rate cu cardul

Plata în 4 rate fără dobândă folosind cardul BONUS CARD emis de GARANTI BANK utilizând procesatorul mobilpay.ro

Utilizând procesatorul euplatesc.ro puteți face plata pana la 12 de rate dacă aveți card de cumpărături la una din bancile: Alpha Bank, BCR, BRD Finance, Banca Transilvania, First Bank. Pentru mai multe informații despre numărul de rate disponibil pentru fiecare banca accesați pagina Plata în rate cu cardul bancar.

Plata in rate prin eCredit cu TBI Pay

Pesoane Fizice:

Rata fixa, 0% avans
Aprobare Online 100%
Timp de raspuns excelent – intre 10 minute – 2 ore
Cel mai bun grad de aprobare din piata
Creditam si persoanele care au fost in somaj tehnic
Luam in calcul pana la 55% grad de indatorare ( venituri si alte rate)
Perioada creditului intre 6-60 luni cu posibilitate de rambursare anticipata
Creditam persoane cu varsta cuprinsa intre 18-75 ani
Venit acceptat salariati de la 1100 lei salariul, venit acceptat pensii de la 800 lei
Categorii de venituri eligibile : salariati, pensionari, liber profesionisti, diurna, chirii, indemnizatie de crestere copil, activitati independente, pensii de boala

Persoane Juridiceacordam o sansa si firmelor mai mici, care nu obtin usor finantare:

Dumneavoastra puteti introduce direct in aplicatie CUI-ul societatii, numar de telefon si adresa lor de e-mail si o factura proforma cu bunul dorit – si noi preluam solicitarea prin departamentul nostru de experti in creditare PJ.
Cateva detalii minime despre credite:

Produs

Online

Offline

Suma min - max

8,000 – 95,000 RON

20,000 – 120,000 RON

Perioada max

6,12,18,24 luni

6- 24 luni

Rambursare

Rate lunare egale

Rate lunare egale

Cum achiti ratele?

Online – direct pe site-ul TBI accesand link-ul https://tbicredit.ro/plateste-rata


Livrarea și transportul produselor

Livrarea produselor comandate online se face într-un interval cuprins între 2 zile lucratoare și 9 săptămâni, în funcție de materialul comandat.

Livrarea produselor comandate online se poate face fie prin serviciul de curierat, fie prin prezentarea la unul din magazinele noastre.

Pentru comenzi realizate atât online, cât și într-unul dintre magazinele Sophia, cu valoare mai mare de 1500 lei, transportul este suportat de vânzător. Excepție cazurile în care cumpărătorul beneficiază deja de un discount, întrucât nu se pot cumula mai multe discounturi!

Nu există valoare minimă obligatorie pentru comenzile online.