Atenție Acest site utilizeaza Cookies.
Acceptand cookie-urile, veti putea naviga in cele mai bune conditii.

Noutăți

21 Produse
Pagina:
1 2

Data adăugării: 09/22/2014 Designerii români de la Sophia au cucerit Parisul prin reinventarea draperiilor din catifea antichizată

Colecţia de ţesături Antique Rome Velvet a fost lansată în cadrul târgurilor Maison & Objet Paris și Bife Sim București.

17 septembrie 2014, Bucureşti -Sophia, producător de perdele și draperii gata confecționate și la comandă a reprezentat România în cadrul târgului Maison&Objet desfășurat în perioada 5-9 septembrie la Paris. Cu această ocazie a lansat colecţia de catifea Antique Rome,prezentată și pe 10 septembrie la Bucureşti, în cadrul targului BIFE-SIM.

Aflată la cea de a doua participare în cadrul celui mai important eveniment internaţional dedicat designului de interior, Maison et Objet Paris, Sophia a invitat publicul parizian într-o escapadă elegantă printre decorațiunile interioare în stil vintage ale colecţiei Antique Rome Velvet. Compania ieşeana a prezentat noua colecţie şi publicului român în cadrul celui mai aşteptat eveniment de profil, care reuneşte importante nume din industria română de mobilă şi accesorii, precum şi companii renumite din străinătate - BIFE SIM 2014.

Cu ocazia ambelor târguri, Sophia a lansat colecţia de catifea imprimată, antichizată, dar şi o gama vastă de decorațiuni interioare ce cuprinde draperii și perdele gata confecționate, fețe de pernă, cuverturi, accesorii handmade create de designerii proprii. “Participarea Sophia în cadrul celor două târguri reprezintă o oportunitate pentru noi de a descoperi şi înţelege mai bine ceea ce se cere pe piaţă în momentul de faţă. Cu ocazia evenimentului de la Paris ne-am putut contura o idee mai clară despre gusturile în materie de design interior ale pietei franceze. De asemenea un mare plus îl constituie faptul că prin intermediul acestui târg am stabilit noi contacte cu un nou segment de clienți, și anume: boutiqueuri, arhitecți și firme de home staging din Belgia şi Franţa”declară Anamaria Stefan- Manager Sophia.

Târgurile de mobilier şi decoraţiuni Maison et Objet Paris şi BIFE SIM tocmai s-au încheiat, dar creaţiile designerilor Sophia aşteaptă toţi iubitorii de frumos în cele 24 de magazine proprii și în franciză, din România, Republica Moldova şi Anglia.Sophia s-a implicat de-a lungul celor 10 ani de activitate în decorarea unor spații impresionante prin vechimea și grandoarea lor - Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași; Palatul Memorial ”Al. I. Cuza” de la Ruginoasa; Muzeul Unirii din Iași; Muzeul Mihail Kogălniceanu din Iași - dar şi a peste 60 de hoteluri şi pensiuni din România, peste 80 de restaurante și peste 4500 de case private.

Despre Sophia

Sophia, producător şi editor de colecţii, oferă clienților săi o gamă completă de produse constând în perdele și draperii ready-made sau la comandă, materiale cu atitudine, cu stil, fețe de pernă, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fețe de masă, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneți, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat. Firma reuşeşte să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi la nivel naţional şi internaţional, prin reţeaua de 24 de magazine în România, Anglia și Republica Moldova, dintre care 17 sunt în regim de franciză, iar 7 în regim propriu.

Data adăugării: 09/16/2014 Sophia cucerește piața decorațiunilor interioare cu noua colecție de catifea antichizată

Aflată la cea de a doua participare în cadrul celui mai important eveniment internaţional dedicat designului de interior, Maison&Objet Paris, Sophia a dezvăluit în fața publicului cea mai nouă tendință în materie de decorațiuni interioare, lansând noua coleție de catifea în stil vintage, Antique Velvet.

Aceeași colecție s-a bucurat și de lansarea la nivel național, în cadrul celui mai aşteptat eveniment de profil care reuneşte importante nume din industria română de mobilă şi accesorii precum şi companii renumite din străinătate - BIFE SIM 2014.

Creațiile designerilor Sophia așteaptă toți iubitorii de frumos în cele 24 de magazine proprii și în franciză, din România, Republica Moldova și UK.

Data adăugării: 04/04/2014 Sophia la Festivalul Casei in Iasi

Data adăugării: 01/06/2014 Deschiderea Teatrului Naţional din Iaşi

Sophia a perticipat la redecorarea lojelor de la Teatrul National, având ca temă redarea exactă a ţesăturilor şi pasmanteriilor, a culorilor şi a modelelor din perioada originară a acestoră. A fost o reală provocare şi un rezultat spunem noi pe măsura aşteptărilor.

Data adăugării: 01/06/2014 BIFE, ROMEXPO, 2011 - Târg internaţional de mobilier şi decoraţiuni

Perioada desfăşurării: 31 august-4 septembrie 2011

Cu ocazia acestei participări Sophia a lansat colecţia Continental, un mix de ţesături atent concepute pentru a oferi rafinament şi eleganţă oricărei încăperi.

Data adăugării: 01/06/2014 ROMHOTEL, ROMEXPO, 2011 - Târg internațional de dedicate unităților hoteliere, barurilor și restaurantelor

Perioada desfășurării: 3-6 noiembrie 2011

Sophia a prezentat celor peste 10.000 de vizitatori colecția de flori decorative lucrate manual, ce pot deveni accesorii statement atât pentru draperii, fețe de pernă sau chiar pălării și alte articole de vestimentație.

Data adăugării: 01/06/2014 CASTLE HAM LODGE, Okehampton, Let’s play with fabric & yarn

Perioada desfăşurare: Noiembrie 2011 – Iunie 2012

Evenimentul a fost organizat de Sophia pentru persoanele cu vârsta de peste 50 de ani care au avut posibilitatea să înveţe să faca diverse decoraţiuni, genţi, feţe de pernă, haine, flori, şerveţele de masă, din diverse bucaţi de materiale rămase din atelierul de croitorie. Prin aceste manifestări Sophia doreşte să transforme procesul de reciclare în activităţi creative.

Data adăugării: 01/06/2014 Deschiderea Muzeului Mihail Kogalniceanu

Sophia a lucrat alături de arhitecţi de prestigiu, designeri şi muzeografi pentru a reda cu exactitate aerul anilor 1800. Materialele folosite au fost special confecţionate pentru locaţie, făcând acest loc unicat şi plin de esenţă. Suntem mândri să păşim în aceste interioare care ne reprezintă cu desăvârşire.

Data adăugării: 01/06/2014 Lansare magazin UK

Sophia a decis să extindă aria de acoperire şi în zona de sud vest a Angliei. A fost deschis primul magazin şi produsele Sophia au intrat în contact pentru prima dată cu alt tip de clienţi. Succesul mare a adus participarea la târguri şi la promovarea ulterioară în Italia, Franţa, Belgia.

Data adăugării: 01/06/2014 O noua franciză în Chişinău

Nimic nu este imposibil şi cu acest gând Sophia trece graniţele formând o nouă franciză în Chisinău. Suntem mândri că ne putem ridica la nivelul cererilor şi că reusim să avem atat de mulţi clienţi multumiţi.

Data adăugării: 01/06/2014 Sophia alături de fundaţia “Salvaţi Copiii”

Sophia încearcă să vină în ajutorul copiilor alături de fundaţia “Salvaţi Copiii” prin proiectul “Dăruieşte: Fiecare copil contează”, proiect prin care au fost oferite perdele şi draperii gradiniţelor care aveau nevoie de o pată de culoare şi de un zâmbet din partea copiilor.

Data adăugării: 01/06/2014 Deschiderea unui nou magazin Sophia în Dorobanţi

Datorită cererilor dumneavoastră, a clientilor nostri dragi, am decis să vă facem o surpriză şi să deschidem un nou magazin Sophia plin de energie cu mobilier Shabby Chic şi linii vintage, cu un aer retro dar în acelaşi timp contemporan. Vă aşteptăm alături de designerii noştri pentru a beneficia de consiliere gratuită.

Pagina:
1 2